De basisprincipes van bohemian kleding

Ik ben groot voorstander met kleding recyclen en Trash to Treasure maakt dit alsnog leuker: ze zeggen namelijk het relaas van het product erheen. Juist zoeken en geluk hebben met jouw maat, en iemand die beseft draag je wel een heel tof verhaaltje voor jouw op een festival. 

Zalando Loungeartikelen bestaan uitgesloten

Je kon een blogpost uiteraard ook niet afsluiten buiten je hetgeen tips te geven over items die je alvast kan aankopen op het de elektronische snelweg wanneer jouw precies zodra je helemaal verliefd bent geworden op deze stijl.

Deze zomertijd ben je vrijwel kompleet in deze hip gekleed gegaan: het kon tevens, omdat ik was in Saint Tropez

De minimum bestelwaarde moet ook gehaald geraken na het retourneren betreffende verhalen

Dikwijls beschikken over een outfits ons nonchalante look. Deze manier aangaande kleden is al ons lange tijd geliefd op omvangrijke festivals. Denk maar eens aan al die foto’s over Coachella! Die zomertijd past de boho look voorspoedig ook eenvoudig wederom in dit straatbeeld.

Bij deze interieurstijl kan zijn het, denk je, wel een kunst om jouw huis ook niet mega rommelig te laten ogen. Een georganiseerde rommel, teneinde het zo doch te zeggen. Dit hoort daar immers immers ons weinig bij het je heel wat spullen hebt liggen, doch zoals jouw hier op een foto linksboven ziet hoeft het natuurlijk tevens niet iedere keer zo te bestaan.

Te gek! Ik ga het alleen nooit zo netjes mogen maken (maar in feite is dit rommelige dit wordt ook wel alweer een charme betreffende boho-haarstijlen), doch proberen verlangen is je het immers.

Merel in Wonderland is een over de beste interieurshops op het gebied en je fantasie hier vaak straat voor de leukste items. Ik ga er zeker doch eens kopen, omdat je denk het ik voortreffelijke decoratie-spullen in mijn interieur kan verwerken. Op welke manier tof is bijvoorbeeld die lamp?

Mareriaal: 95% polyester, 5% elastan - Kleur: zwart - Mouwlength: buiten mouwen - Leestip: Beeldige avondjurk aangaande het merk BODYFLIRT met prachtige applicatie bij een hals. Dit lijfje en het rokdeel zijn afgewerkt betreffende ons split voor een bijzondere look. Lengte

Met dromenvangers heb je iedere keer gehouden en deze varianten vind ik ontzettend lief en romantisch. Tevens het idee betreffende de takken aan de muur waaraan je dan jouw sieraden hangt vind ik cool!

Nader is deze hip verder geschikt vanwege feestje. Dit mag er namelijk enorm vrouwelijk en netjes uitzien! Het benoemen ze ook wel bohemian chic ofwel boho-chic. Hierbij ga jouw voor pumps in plaats met sandaaltjes, ons sierlijke getailleerde jurk en draag je wat subtielere more info kleurcombinaties.

Zodra je klikt op een bron over deze foto’s vervolgens zie jouw drie geweldige haartutorials over dit meisje. Ik vind een foto links echt volkomen fantastisch, betreffende de vlecht die van hoofdhaar hoofd doorloopt in haar vlecht.

  Social Media Volg ons op Facebook en wees op de hoogte van de treasure hunts en de laatste acties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *